profile picture overlay

Hoe youtube in powerpoint?

Voor school maak ik een powerpoint presentatie over de muziek van vroeger. Zelf vond ik het een leuk idee om er wat muziek in toe te voegen. Op dit moment zet ik de link van het liedje in de powerpoint alleen dat vind ik niet netjes. Ik heb gezien dat dit ook anders kan, namelijk met behulp van een youtube filmpje. Hierbij kunnen de mensen gelijk de bijbehorende video bekijken. Maar wanneer ik op het invoegen klik, kan ik kiezen voor een filmpje van een website. Maar dan krijg ik een scherm te zien waarbij ze vragen om een invoegcode van de desbetreffende website, dus in dit geval youtube. Waar kan ik deze code vinden en hoe ga ik verder te werk?

Gepost op

1871 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 1 antwoord op de vraag
Hoe youtube in powerpoint?

Ik ga er hier voor het gemak vanuit dat je Microsoft PowerPoint 2010 hebt geïnstalleerd.
1. Start allereerst je PowerPoint op en het youtube filmpje dat je wilt toevoegen aan je PowerPoint.
2. Start het youtube filmpje op en klik op de balk ‘delen’ en vervolgens op ‘insluiten’ en vink ‘oude code’ aan. Kopieer deze code en open je PowerPoint.
3. Klik op de knop ‘invoegen’ en dan op video en daarna van ‘video van een website’. Plak de code daar en je filmpje staat erin.

Je kunt nu zelf de grootte op het scherm van je video bepalen en zodra je je PowerPoint op start zie je het resultaat! Je filmpje zit nu echt in de PowerPoint en je kunt hem zo opstarten en weer uitzetten.

Gepost op

1605 dagen geleden

0