profile picture overlay

Hoe lang bestaat de AH?

Ik ga elke dag met een vertrouwd gevoel naar de AH. Ze hebben alles wat ik nodig heb en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Ik ben een student, dus die aanbiedingen kan ik soms goed gebruiken met mijn schalige budget. Wat ik zou willen weten is hoe lang de AH nou eigenlijk al bestaat?

Gepost op

1873 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 2 antwoorden op de vraag
Hoe lang bestaat de AH?

profile picture overlay

De Albert Heijn bestaat al sinds 1887. Vorig jaar bestonden ze 125 jaar! Begrijpelijk dat je er zo’n vertrouwd gevoel bij hebt. De Nederlandse supermarktketen is in Oostzaan opgericht en onderdeel van Koninklijke Ahold NV.
De AH heeft in heel Nederland 856 filialen. Momenteel heeft de ‘Ap’ ook het grootste marktaandeel op het gebied van supermarktketens, namelijk 33,6%.

Gepost op

1873 dagen geleden

0

De AH bestaat inderdaad al 125 jaar en er zijn nu ook veel AH to go winkels op airports en bij trein- en metro stations. Ook handig voor onderweg dus. 

Verder zie je nu steeds meer de grotere AH XL winkels. Grote winkels die langer open blijven. Ze hebben ook online winkels waar je ook alle aanbiedingen kunt krijgen.

Moet je lang studeren of extra werken? Dan kunnen ze ook aan huis berzorgen tegen een kleine vergoeding. Deze kosten kun je met je medestudenten (als je in een studenten flat of huis woont) gezamelijk delen. AH werkt nu ook samen met bol.com. Altijd goede kwaliteit en een goede klantenservice.

Vooral de aanbiedingen zijn goed voor studenten. Dat is ook fijn.

Gepost op

1778 dagen geleden

0