profile picture overlay

Hoe houd je je seksuele relatie spannend?

Mijn man en ik zijn nu inmiddels twaalf jaar bij elkaar samen. Ik merk dat ons seksuele relatie een beetje standaard begint te worden. Ik vraag me af hoe je na al die jaren nog steeds een spannende seksrelatie kan hebben? Heeft iemand goede tips?

Gepost op

1681 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 2 antwoorden op de vraag
Hoe houd je je seksuele relatie spannend?

Wanneer je een lange relatie hebt wil de sleur er nog wel eens inkomen en is het lastig om de seksuele relatie te houden zoals deze vroeger was.

Wanneer je dit wil opveizelen dan moet je hier tijd en energie in gaan steken.

Je kunt beginnen met op een ander tijdstip seks te hebben dan normaal. Als je het normaal alleen in de avond doet, doe het dan ook eens in de ochtend.

Wanneer je het in het verleden alleen maar op normale wijze in bed deed, doe het dan ook eens op een andere spannende plek of wijzig eens het standje wat je altijd al gewend bent om te doen.

Het kan ook zijn dat de een het altijd maar laat gebeuren en de ander de aanzet moet geven. Zorg er dan eens voor dat de ander het initiatief neemt en de aanzet geeft tot een vrij partij.

Probeer op veel verschillende momenten het seksuele verlangen op te roepen. Wanneer je bij elkaar in de auto zit of als je ergens aan tafel zit maak dan bepaalde gebaren of oogcontact waarvan de ander weet dat hij in de stemming is. Dit bouwt een bepaalde spanning op om op een later tijdstip tot een ontlading te komen.

Wanneer je tot op heden geen speeltjes gebruikt en dit toch wel spannend vind ga dan samen of alleen op jacht naar speeltjes.

Dit kan het seksleven een nieuwe dimensie geven waardoor je andere zaken gaat uitproberen.

Stuur elkaar ook eens een leuk sms of berichtje waaruit de ander enorm wordt opgewonden.

Wanneer je de situatie veranderd zal de spanning gestimuleerd worden om weer tot een spannend seks leven te komen.

Gepost op

1679 dagen geleden

0

Praat erover!
Zijn er verlangens die je partner bevredigd wil zien, zijn er manieren waarop hij jou tegemoet kan komen.
Hebben jullie samen misschien ideeen over hoe je elkaar kunt verrassen.
Koop desnoods samen een boek en bekijk de plaatjes van de standjes waar jullie wat mee willen. Alleen dit zal al voor gezonde spanning zorgen en jullie een eindje op weg helpen.

Koop een spannend setje, probeer eens een erotische massage, neem een hotel en ga lekker samen in een bubbelbad of een sauna. 

Maar praat erover. Misschien heeft je partner hetzelfde idee en loopt hij er al een tijdje mee. Wie weet durft hij het gewoon niet op te brengen bang om je te kwetsen, maar barst hij van de inspiratie!

Gepost op

1675 dagen geleden

0