profile picture overlay

Hoe afvallen?

Ik heb het internet afgezocht, maar kom er vooralsnog niet uit. Ik ben op zoek naar de juiste manier om af te vallen, wie kent een goede methode en kan deze uitleggen? Ik eet al minder chips maar dit wil vooralsnog niet helpen.

Gepost op

1919 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 3 antwoorden

Er zijn genoeg goede antwoorden gegeven,
richt uw kennis op een andere vraag!

Ik heb een tijd geleden een dieet gedaan maar zonder resultaat. Ik kan alle lekkere dingen echt niet laten staan.

Wat bij mij heel goed werkt is Zumba, dit is echt super leuk en je hebt er binnen no-time een paar kilo’tjes af.

Ook werkte bij mij de afslankpillen “Stackers 3 XPLC”. 

Je krijgt er echt erg energie van en stofwisseling gaat supersnel waardoor je dus afvalt!

Gepost op

1810 dagen geleden

0

Door dingen met zo weinig mogelijk vetten te eten en zo veel mogelijk water te drinken. Door water val je namelijk heel erg snel af. Door dingen uit de voedingsdriehoek te vermijden zoals er bij sommige dieten staat ben je niet gezond bezig dus doe dat alvast niet! Probeer gewoon minder vet en suikers te eten!

Gepost op

1714 dagen geleden

0

Mijn moeder woog een half jaar geleden 110 kilo. Ze was doodongelukkig en ging daardoor steeds meer eten. We zijn net als jou gaan zoeken op het internet en vonden toen een mevrouw met een website die ”hulpjes bij het afvallen” aanbood voor een zeer lage prijs. We hebben toen meteen iets gekocht voor €17,- en het hielp wel goed. Daarna wat duurders gekozen, €70,- als ik het me goed kan herinneren. Nu weegt mijn moeder nog maar 78 kilo en wil nog 13 kilo verliezen. De site waar we de ”hulpjes” hebben gekocht is net nog vernieuwd zag ik. Misschien een optie voor meedere mensen?

verliesgewicht-nl.webnode.nl/

Gepost op

1644 dagen geleden

0