profile picture overlay

Hoe krijg ik permanent uit mijn haar?

Ik had gisteren permanent in mijn haar gezet. Ik ben er helemaal niet blij mee. Ik lijk net een poedel. Hoe zorg ik er voor dat het permanent uit mijn haar gaat?

Gepost op

1545 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 2 antwoorden op de vraag
Hoe krijg ik permanent uit mijn haar?

Als je van nature geen krul hebt kun je permanent laten zetten om krul in je haar te krijgen. Als het permanent je niet bevalt kun je het er weer uit halen. Je kunt het uit laten groeien, maar dat kost veel meer tijd, maar je kunt het er ook zelf uit halen.

De meest makkelijke manier is om een stijltang te gebruiken. Met een stijltang kun je de krommingen die in je haar zitten, waardoor je dus krullen hebt, weer stijl maken. Hierdoor verlaten de krullen je haren en krijg je weer stijl haar. Dit is wel een flinke klus maar je moet er wat voor over hebben om er niet als een, zoals je zelf zegt, poedel bij te lopen.

Gepost op

1545 dagen geleden

0

Vreemd dat de kapper je niet goed hebt voorgelicht, het kan ook zijn dat het permanent niet goed heeft gepakt bij jou of juist te sterk. Je hebt er veel geld voor betaald en je bent niet tevreden dus je gaat eerst terug naar de kapper om het resultaat te bespreken.

Als je nu elke dag je haar moet gaan stylen om de krul er uit te halen ga je je haar enorm beschadigen, dat is dus zeker geen oplossing.

Terug naar de kapper dus en bespreken wat je nu nog kan en mag doen zonder je haar te erg te beschadigen.

Gepost op

1544 dagen geleden

0