Hoe wis ik mijn geschiedenis bij HoeWatWaarom?

Hoi,
Weet iemand hoe ik mijn geschiedenis bij HoeWatWaarom wis?
Links bovenin staat: Geschiedenis –> en dan je laatste vraag. In dit geval: Hoe wis ik mijn geschiedenis bij HoeWatWaarom?
Ik weet wel hoe ik het normaal (via google) wis.
Dankjewel!

Gepost op

1653 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 2 antwoorden op de vraag
Hoe wis ik mijn geschiedenis bij HoeWatWaarom?

Wat bedoel je precies met “je geschiedenis wissen” bij HoeWatWaarom. Bedoel je al je vragen en antwoorden verwijderen?

In dat geval heb ik slecht nieuws, dat kan niet.
Het enige dat je kunt doen is vragen aan de beheerders van deze site of zij al je vragen en antwoorden willen verwijderen, maar of ze dat willen doen… Dat betwijfel ik.

Mocht je bedoelen dat je de internetgeschiedenis van HoeWatWaarom wilt verwijderen: Ga in je browser naar geschiedenis, sorteer deze op locatie (hierdoor wordt die gesorteerd op “ www.hoewatwaarom.nl/…..”;)

Selecteer alle voorkomens van hoewatwaarom.nl en druk op delete.

Gepost op

1653 dagen geleden

0

Nu zie ik het ook, bij elke browser zie je inderdaad een scala aan internet geschiedenis dus ook van deze website. Handig als je wat wilt opzoeken maar onhandig als andere mensen dit kunnen zien. Deze site bezoekjes kun je selectief verwijderen (door te selecteren en te deleten) het beste kun je gewoon je hele internet geschiedenis wissen (klik op internetgeschiedenis en browse gegevens wissen), zeker als je een gedeelde of openbare computer hebt/ gebruikt.

Zo kun je privé en op jouw gemak al de vragen stellen en beantwoorden die je maar wilt., zonder dat een kamergenoot of familielid meeleest bijvoorbeeld. En als je het niet vervelend vindt dan kun je dit gewoon laten staan, daar is ook niets mis mee ;)

Succes!

 

Gepost op

1653 dagen geleden

0