Over ons

Op HoeWatWaarom.nl kunt u elke prangende vraag die u heeft stellen. Wij zijn een reclamevrije website en proberen door middel van leuke prijzen alle Nederlands sprekenden uit de tent te lokken om hier een community te creëren die op elke vraag een antwoord weet.

Hoe?
U maakt simpelweg een account aan, en kunt direct aan de slag met het stellen van vragen en het beantwoorden! Wij hanteren wel een streng moderatiebeleid, omdat wij er naar streven alleen kwaliteit te publiceren.

Wat?
Maak ik ook nog kans op prijzen door mijn kunde of onkunde met de rest van Nederland te delen? Zeker weten! Elke week reiken wij 10 prijzen uit aan de vragen stellers en antwoorders die qua punten in de betreffende week in de top 10 zijn geëindigd.

Waarom?
Zoekmachines bieden toch al de oplossing? Natuurlijk is er heel veel te vinden via zoekmachines, maar het is toch veel fijner om op jouw specifieke vraag ook een specifiek antwoord te krijgen wat volledig aansluit op de inhoud van de vraagstelling? Wij streven er naar om de Wikipedia van de vragen te worden!