profile picture overlay

Hoe organiseer ik een workshop?

Ik heb veel kennis over natuur. Hoe je een plant het beste kunt verzorgen, of een boom. Het zal leuk zijn om kennis over te brengen op een groep mensen die ook zijn geinteresseerd in natuur. Als ik een groep mensen wil uitnodigen, hoe organiseer ik een workshop?

Gepost op

583 dagen geleden

Login om te antwoorden

Al 1 antwoord op de vraag
Hoe organiseer ik een workshop?

Echt leuk dat je je kennis graag wilt delen!

Je kunt kijken of je je kunt aansluiten bij een groep die bij je past. Misschien is er een plaatselijk natuurmuseum of een groep natuurwandelaars. Als deze groep te weten komt wat jij allemaal kunt bieden, heb je binnen de kortste keren genoeg deelnemers bij elkaar voor een workshop.

Je kunt ook voor jezelf een datum prikken en dan op zoek gaan naar publiciteit. Je maakt een klein tekstje (persbericht) waarin je zet wanneer je op pad wil gaan, hoe veel mensen er mee kunnen, wat je precies gaat doen en wat het kost. Dit bericht stuur je naar de plaatselijke krant. Durf gerust tegen hen te zeggen dat wat jij doet zo leuk is, dat ze je maar moeten komen interviewen, want dan krijg je een nog groter artikel in de krant. Uit ervaring weet ik dat een plaatselijke krant genoeg mensen op de been krijgt, voor wat voor uiteenlopende workshops, lezingen of cursussen dan ook. Succes!

Gepost op

511 dagen geleden

0